Skip to content

Panos Emporio Celine Katoenen Tuniek | voor Strandliefhebbers

59,90

Geniet van de zomer in stijl met onze luchtige katoenen strandtuniek. Comfortabel, stijlvol en perfect om over je badmode te dragen. Ontdek jouw perfecte zomerlook!

  • Katoenen strandtuniek
  • Voor een ontspannen wandeling over de boulevard
  • Makkelijk te combineren met badmode
  • Comfortabele pasvorm

Bestel vandaag nog en creëer moeiteloos diverse zomerse looks. Gratis verzending boven €50. 100% veilig shoppen bij Beach-Look. Laat de zomer maar komen!

Beschrijving

Panos Emporio Luchtige Katoenen Tuniek Celine

Zomergarderobe Must-have: Een zomerse garderobe is niet compleet zonder onze luchtige katoenen strandtuniek, een ware must-have voor liefhebbers van zon, zee en strand. Deze tuniek combineert comfort, stijl en bescherming tegen de zon. Ontdek de perfecte aanvulling op je zomergarderobe met onze 100% katoenen strandtuniek.

Comfortabele Zomerse Stijl

Strandliefhebbers, onze Panos Emporio Celine strandtuniek, gemaakt van 100% zacht katoen, biedt het perfecte evenwicht tussen comfort en stijl.

Luchtige Elegantie

Met prachtige geborduurde motieven straalt deze jurk een zomerse elegantie uit, geschikt voor ontspannen wandelingen, stranddagen, of stijlvolle diners.

Bescherming met Stijl

Geniet van de zon zonder zorgen met de natuurlijke zonbescherming van katoen. Pas de jurk aan jouw wensen aan met het verstelbare touwtje bij de taille.

Zorgeloze Zomerstijl

Upgrade je zomergarderobe met onze Panos Emporio Celine strandtuniek. Bestel nu en straal in comfort en stijl tijdens warme dagen aan het strand!

Perfecte Zomerse Outfit

Combineer onze katoenen tuniek met een prachtige bikini of badpak en maak de look af met een paar sandalen en een hoed voor de perfecte zomerse outfit. Bestel nu en geniet van een zomer vol comfort en stijl met onze luchtige katoenen tuniek.

Staat je maat er niet bij?

De maten die direct leverbaar zijn staan naast het artikel in de webshop. Staat je maat er niet bij? Neem even contact met ons op. Mail ons: klantenservice@beach-look.nl of stuur een appje, Net zo makkelijk! 0640009946.

Wasvoorschriften

Badkleding heeft, net als jou, aandacht en verzorging nodig. Lees onze wasvoorschriften en geniet zo lang mogelijk van je favo-tuniekje!

Verzending

We verzenden je bestelling zo snel mogelijk en binnen 1-3 werkdagen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat je artikelen bestelt die tijdelijk niet op voorraad zijn, of waarvan de levertijd langer dan 5 werkdagen is. Dit vinden we erg vervelend en we begrijpen dat je de bestelling dan wilt annuleren. Dat mag natuurlijk geheel kosteloos. Stuur een mailtje naar klantenservice@beach-look.nl. We storten je betaling binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 2 cm
Trend

,

Merk

Materiaal

Kleur

Wit

Bekijk ook deze producten…

Back To Top