Skip to content

Verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten?

We willen u graag op de hoogte stellen van onze verzendkosten, waarbij het belangrijk is om te vermelden dat deze afhankelijk zijn van de vervoerder en kunnen afwijken van wat hier wordt genoemd. Momenteel werken we met onze standaard vervoerder, PostNL, voor verzendingen van brievenbuspakketten (0-2 kg).

Voor de verzending van een brievenbuspakket met PostNL binnen Nederland hanteren we de volgende tarieven:

  • Verzendkosten: €4,85
  • Btw (21%): €1,02

Dit betekent dat de totale kosten voor verzending van een brievenbuspakket €5,87 bedragen. Houd er echter rekening mee dat de verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen vervoerder voor uw bestelling.

Goed nieuws! Als uw bestelling een totaalbedrag van €50,00 of meer heeft (exclusief verzendkosten), betaalt u geen verzendkosten! Dit geldt alleen voor bestellingen boven de €50,00. Is uw bestelling lager dan dat bedrag, dan zijn de verzendkosten van toepassing.

We streven ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden, waarbij we gebruikmaken van betrouwbare vervoerders om ervoor te zorgen dat uw pakket veilig bij u aankomt. Mocht u nog vragen hebben over de verzendkosten of iets anders met betrekking tot uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice.

Lees ook:

Volg ons:

Back To Top