Skip to content

Phax Leuke Wijde Fleurige Blouse – Zomerse Pasteltinten | Beachwear Collectie

49,50

Maak je strandoutfit compleet met de Phax Leuke Wijde Fleurige Blouse. Deze lichte, luchtige cover-up in zomerse pasteltinten met trendy franjes is ideaal voor een dag aan het zwembad of op het terras. Voel je stijlvol en comfortabel tijdens je zomerse avonturen!

Bestel nu en geniet van moeiteloze elegantie met de Phax Leuke Wijde Fleurige Blouse. Creëer je eigen stijlvolle strandmomenten met dit must-have kledingstuk!

Uitverkocht

Beschrijving

Phax’s Fleurige Zomerblouse voor een Oogverblindende Look!

Phax, opgericht in 1991 in Colombia, is een eigentijds merk geïnspireerd door oceaangolven, vrijheid en empowered vrouwen. We creëren trendy, betaalbare zwemkleding met constante vernieuwing en oog voor detail. Ons doel is vernieuwing en zelfvertrouwen te brengen bij elke vrouw, omdat we geloven dat de wereld uniekheid moet omarmen.

Stijlvol en Comfortabel

De Phax “Leuke Wijde Fleurige Blouse” is ontworpen om jouw zomerse look naar een hoger niveau te tillen. Met zijn zachte pasteltinten en modieuze uitstraling, zal dit kledingstuk je onmiddellijk in de vakantiestemming brengen.

Licht en Luchtig

Deze blouse is gemaakt van ultralichte stof, waardoor je de hele dag door comfortabel blijft, zelfs onder de warme zomerzon. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je je fris en ontspannen voelt.

Wijde Open Mouwen

Geniet van de bries op je huid met de wijde open mouwen van de blouse. Ze geven je een luchtige en nonchalante uitstraling, perfect voor zomerse dagen.

Stijlvolle Stroken

Aan de voorkant van de blouse zijn er twee open stroken, die je op verschillende manieren kunt dragen. Draag ze nonchalant over elkaar heen als een knoop voor een trendy twist.

Fleurige Franjes

De onderkant van de blouse is afgewerkt met leuke franjes, wat een speelse en vrolijke touch aan je strandoutfit geeft.

Maatadvies:

De Phax “Leuke Wijde Fleurige Blouse” is verkrijgbaar in one size, waardoor het een veelzijdige keuze is die bij verschillende lichaamstypes past.

Compleet Je Strandoutfit

Maak je strandoutfit compleet met de perfecte accessoires. Phax raadt aan om deze blouse te combineren met een trendy tas, mooie slippers en een luchtige tuniek voor een onweerstaanbare badmode-look. Deze must-haves zullen je stijlvol en comfortabel houden terwijl je ontspant op het strand of aan het zwembad.

Ontdek de Phax “Leuke Wijde Fleurige Blouse” en geniet van een zorgeloze zomer met stijl en flair. Het is de ultieme aanvulling op je vakantiegarderobe.

Ontdek meer over onze strandjurken.

Staat je maat er niet bij?

De maten die direct leverbaar zijn staan naast het artikel in de webshop. Staat je maat er niet bij? Neem even contact met ons op. Mail ons: klantenservice@beach-look.nl of stuur een appje, Net zo makkelijk! 0640009946.

Wasvoorschriften

Badkleding heeft, net als jou, aandacht en verzorging nodig. Lees onze wasvoorschriften en geniet zo lang mogelijk van je favo-tuniekje!

Verzending

We verzenden je bestelling zo snel mogelijk en binnen 1-3 werkdagen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat je artikelen bestelt die tijdelijk niet op voorraad zijn, of waarvan de levertijd langer dan 5 werkdagen is. Dit vinden we erg vervelend en we begrijpen dat je de bestelling dan wilt annuleren. Dat mag natuurlijk geheel kosteloos. Stuur een mailtje naar klantenservice@beach-look.nl. We storten je betaling binnen 3 werkdagen terug op je rekening.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 20 × 2 cm
Merk

Materiaal

Trend

,

Afmeting

Bekijk ook deze producten…

Back To Top